Site icon Editia de Dimineata

Casa cu cartofi prăjiți de la McDonald’s în pereți

O renovare a unei case a dus la găsirea unei pungi cu cartofi prăjiți de la McDonald’s, pe jumătate consumați, veche de peste 60 de ani.

Un cuplu din statul american Illinois a făcut o descoperire nu tocmai plăcută într-un perete al casei lor în momentul când făcea renovări.

Rob și Gracie Jones au găsit în timp ce lucrau la renovarea casei lor, veche din 1959, o bucată de hârtie veche. După un timp și-a dat seama că este vorba de un ambalaj de cartofi prăjiți.

În acel moment ne uitam unul la celălalt, gândindu-ne dacă ar trebui să sunăm la poliție. Am crezut că am descoperit ceva rămas de la scena unei crime. Am fost ușurați când am descoperit că în interior erau niște cartofi prăjiți”, a spus Gracie, potrivit digi24.ro.

Cartofii erau vechi de șase decenii și aveau o culoare maronie.

„Am văzut cartofii și nu ne-a venit să credem. Ne-am întrebat cum de s-a putut ca acești cartofi să se păstreze atât de bine”, a mai spus Gracie care a precizat și că “relicvele” descoperite nu aveau niciun miros, în ciuda aspectului decrepit.

Cei doi au verificat logo-ul de pe pungă și au aflat că erau de la McDonald’s cel mai probabil din perioada 1955 și 1961.

„Am fi bucuroși să-i vindem, iar dacă nu, o să-i păstrăm ca pe un obiect istoric”, a spus Gracie.

sursa foto: digi24.ro

Exit mobile version