Site icon Editia de Dimineata

Cât te costă cazarea la UNTOLD? Sky is the limit!

Sursa: editiadedimineata.ro

Anii trecuți presa abunda de oferte de cazare în Cluj-Napoca la prețuri astronomice, cu ocazia Festivalului UNTOLD.

Anul acesta, totul este sub control. Fie a crescut numărul capacităților de cazare, fie lumea s-a mai potolit și nu mai aruncă bani în stânga și dreapta.

Trebuie să știți că în weekendul Untold (joi-luni, 4 nopți) circa 87% din Cluj-Napoca este deja ocupat, dar încă găsiți cazări la prețuri acceptabile.

Cel mai bun preț în această perioadă este de 1.800 de lei pentru o cameră dublă (pentru cei care au Genius la Booking.com), adică o medie, să îi spunem, acceptabilă de 450 lei/noapte.

În total sunt 97 de proprietăți disponibile în această perioadă. Majoritatea apartamente închiriate în regim hotelier, pensiuni sau vile.

Interesant de văzut că în Cluj există chiar câteva apartamente cu nume “dedicate”, precum “Cazare Untold”, “Apartament Untold/Electric” sau “Untold”.

Evident că vă întrebați care este cel mai mare preț găsit, și o să vă „răcorim“ curiozitatea. Ei bine, un apartament care se cheamă chiar așa, “Cazare Untold”, cere pe cele patru nopți nu mai puțin de 21.600 de lei (peste 4.000 de euro, în traducere).

Am aruncat un ochi și nici măcar nu ni s-a părut cine știe ce. O vilă mult la periferie, pe un drum neasfaltat, a cărei calitate este în primul rând capacitatea de cazare de 13 locuri. Probabil casa omului pe care o închiriază în timp ce el se mută, cu câinele și soacra, în mașina parcată în fața casei.

Exit mobile version