Site icon Editia de Dimineata

Cătălin Botezatu, Bogdan Simion, Augustin Viziru și Zaiafet, printre invitații-surpriză din „Vânătorii de comori: România” de la HISTORY Channel

Au mai rămas două săptămâni până la premiera noului serial docu-reality Vânătorii de Comori: România. Emisiunea va putea fi urmărită din 14 mai, marțea de la ora 21:00, la HISTORY Channel.
În cadrul emisiunii, echipa de patru dealeri de obiecte vintage – formată din Liviu Andrei, Gabi Badea, Dan Greere și Ștefana Micu – are la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea unui client foarte important.
În fiecare episod, „vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor.
Clienții-surpriză care le vor lansa provocări vânătorilor de comori sunt creatorul de modă Cătălin Botezatu, cobzarul Bogdan Simion, actorul Augustin Viziru, vloggerul Horia Sârghi, directoarea Muzeului Național Tehnic „Dimitrie Leonida” din București, Laura Maria Albani, precum și și Ionuț Țîrdel și Iulia Calea, proprietarii barului „Ubuntu”, din București.
Exit mobile version