Site icon Editia de Dimineata

Câte medalii va aduce canotajul românesc de la Jocurile Olimpice 2020? Elisabeta Lipă, încrezătoare în șansele sportivilor din noua generație

Șapte echipaje s-au calificat la Jocurile Olimpice de vară ce vor avea loc anul viitor. Elisabeta Lipă este președinte la Federația Română de Canotaj și speră ca la Tokyo 2020 să ne prezentăm la start cu nouă barci, conform celor de la libertatea.ro.

Întotdeauna există loc de mai bine. Niciodată nu poţi să spui că ai avut un an perfect şi că mai mult de atât nu se putea. E clar că performanţa este mare având în vedere că venim după o pauză, ca să spun aşa. Revenirea s-a arătat puţin la Rio de Janeiro, cu aceşti sportivi din noua generaţie care au demonstrat că se pot lupta cu cei mai mari canotori ai planetei”, a precizat Elisabeta Lipă, conform sursei precizate anterior.

Cât despre obiectivul avut pentru Jocurile Olimpice 2020 Elisabeta Lipă a declarat tot pentru libertatea că „La forumul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român ne-am asumat pentru Tokyo două medalii şi trei locuri 4-6. Dar acele locuri 4-6 vom încerca să le transformăm în medalii la Jocurile Olimpice”.

Sursă foto cover: elitaromaniei.ro

Exit mobile version