Site icon Editia de Dimineata

Ce e bun e imoral, îngrașă sau se termină. NBC anunță că The Blacklist se încheie după sezonul 10

După un deceniu de la premieră și sute de monologuri magistrale ale lui James Spader, The Blacklist se apropie oficial de sfârșit. NBC a anunțat că viitorul sezon 10 va fi ultimul sezon al serialului thriller de succes.

200 de episoade

„După 10 ani, sute de cazuri Blacklist și peste 200 de episoade produse, suntem onorați să ajungem la final”, a declarat John Eisendrath, showrunner și producător executiv, într-un comunicat.

„A fost incredibil de amuzant să creăm Blacklistele ciudate, viclene și încântătoare care să îl provoace pe Raymond Reddington și grupul nostru de lucru al FBI în fiecare săptămână. Dorim să le mulțumim tuturor celor de la NBC și Sony, echipei noastre extraordinare care face ca imposibilul să se întâmple în fiecare zi, scenariștilor și producătorilor noștri nesfârșit de inventivi și distribuției noastre remarcabile care au dat viață acestor personaje. Apreciem fanii noștri dedicați care ne-au însoțit în această călătorie minunată și suntem încântați să împărtășim cu ei acest ultim sezon.”

10 sezoane

Jason Clodfelter, co-președinte al Sony Pictures Television Studios, a adăugat: „Le mulțumim partenerilor noștri minunați de la NBC pentru cele 10 sezoane remarcabile ale serialului The Blacklist, serialul care a făcut cunoștință lumii cu Raymond Reddington, interpretat cu brio de James Spader. James a condus o distribuție multitalentată și diversă, care a inclus, de asemenea, vedete invitate legendare și sute de “blacklisteri” care ne-au făcut pe toți să îl susținem pe acest antierou. Ne înclinăm pălăria (cum ar face-o Reddington) în fața echipei de producție, care a muncit din greu și a scenariștilor talentați. Răsturnările de situație imprevizibile au produs un serial de televiziune moștenit care a servit pentru a distra un public din întreaga lume, iar pe măsură ce intrăm în ultimul sezon, abia așteptăm ca publicul să vadă ce va face Raymond Reddington.”

Ultimele informații

Încă din primul sezon al serialului The Blacklist, Spader (care este și producător executiv) și-a captivat instantaneu fanii în rolul enigmaticului fugar Reddington, care ajută în secret grupul operativ al FBI să doboare sute dintre cei mai pricepuți și mai evazivi infractori din lume, cunoscuți și ca infamii săi Blacklisters.

Cel de-al zecelea și ultimul sezon – care va avea premiera duminică, 26 februarie, de la ora 10 – nu numai că va cuprinde episodul cu numărul 200 al serialului (care va fi difuzat duminică, 19 martie), dar îl va vedea pe Red „confruntându-se cu un pericol fără precedent” atunci când rolul său de informator al FBI riscă să fie dat în vileag.

„Nu se întâmplă prea des ca un serial să rezoneze atât de profund cu publicul încât să fie difuzat timp de 10 sezoane, dar The Blacklist s-a dovedit a fi o combinație perfectă de producători extrem de talentați, o scriitură stelară, o distribuție care nu a dat niciodată greș și o echipă care s-a ridicat întotdeauna la înălțimea situației”, a declarat Lisa Katz, președintele NBCUniversal Television and Streaming pentru conținuturi de scenarii, într-un comunicat.

După premiera pe tv, The Blacklist intră pe Peacock, serviciul de streaming al televiziunii. Deocamdată nu se știe când va fi prezent pe Netflix, serviciul de streaming care l-a difuzat în România. Dacă ar fi să observăm “obiceiul” ultimilor ani, cel mai devreme, posibil să vorbim de luna septembrie sau octombrie.

Exit mobile version