Site icon Editia de Dimineata

Ce înseamnă VACCINUL pentru Victor Rebengiuc  (VIDEO)

Victor  Rebengiuc a răspuns provocării pentru campania provaccinare. Actorul spune că vaccinul  conţine pentru el „siguranţă şi speranţă”, mesajul fiind transmis public după ce a acceptat provocarea lansată de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, pentru campania de vaccinare.

„Pentru mine vaccinul conţine siguranţă. Siguranţă că pot ieşi în lume fără mască, că pot participa la spectacole, că pot merge la mall să-mi cumpăr ce am nevoie, înseamnă speranţa că voi putea fi împreună cu familia mea fără pericole, aşa că sfătuiesc pe toată lumea să se vaccineze. Este cel mai bun lucru care să ne scoată din această nenorocire, din această nesiguranţă, din această teamă pe care o trăim în permanenţă. Vaccinaţi-vă! Este cel mai bun lucru pe care-l puteţi face!”, este îndemnul lui Victor Rebengiuc.

Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete, Andreea Esca şi Văru Săndel au răspuns de asemenea provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva Covid-19 Valeriu Gheorghiţă şi au explicat ce conţine pentru ei vaccinul.

NU este pentru prima dată când Victor Rebengiuc se alătură unei campanii de vaccinare. În urmă cu 4 ani, în noiembrie 2016, el a filmat pentru Ministerul Sănătății la un clip din campania „Vaccinurile salvează vieți” (Video2)

Exit mobile version