Site icon Editia de Dimineata

Ce mașină conduce Simona Halep! Numărul doi mondial a dat 150.000 de euro pe un bolid

Simona Halep of Romania in action during second round at the 2019 Qatar Total Open WTA Premier tennis tournament

Simona Halep, locul doi WTA, conduce cea mai scumpă mașină electrică din lume. Românca a achiziționat un bolid ce costă peste 150.000 de euro.

Aceasta nu s-a sfiit să iasă la o plimbare prin oraș cu noua achiziție, un Porsche Taycan. Potrivit AntenaSport, Halep ar fi apărut cu noul automobil electric la un antrenament desfășurat în București.

Sursă Foto: carmagazine.co.uk

Sursă Foto: wikipedia.com

Cea mai scumpă mașină electrică din lume, Porsche Taycan

Cel mai nou model electric de la Porsche, Taycan, a  fost prezentat anul trecut la Salonul Auto de la Frankfurt, fiind deja disponibil pe piață. Numele bolidului a fost inspirat din limba turcă, „taycan” însemnând „cel tânăr, plin de viață”.

În primele șase luni ale acestui an, au fost vândute aproximativ 5.000 de modele Porsche Taycan. Automobilul este exclusiv electric și are o autonomie care poate varia de la 327 până la 463 de kilometri.

Gama Taycan deține șase motorizări disponibile: Taycan (402 CP), Taycan Battery Plus (469 CP), Taycan 4S (523 CP), Taycan 4S Battery Plus (563 CP), Taycan Tubo (671 CP) și Taycan Turbo S (751 CP), potrvit digisport.ro. 

Cel mai ieftin model de Porsche Taycan pornește, în acest moment, de la 150.000 de euro și poate ajunge, în funcție de dotările dorite de cumpărător, chiar și la 190.000, în comparație cu ultimul model de Tesla X care are un preț standard de 77.000 de euro.

Porsche Taycan poate atinge viteza de 100km/h în mai puțin de patru secunde. Însă Porsche Taycan S poate atinge în doar 2.8 secunde și atinge o viteză maximă de 416 km/h.

Sursă Foto: consent.yahoo.com

Sursă Foto:

Exit mobile version