Site icon Editia de Dimineata

Ce pot face românii în zilele libere? Cele mai recomandate destinații pentru vacanță

Românii își doresc tot mai multe zile de vacanță pentru a călători. Mulți dintre ei își aleg zilele de concediu înainte sau după zilele stabilite a fi libere de stat, astfel unind pot beneficia de o vacanță mai lungă.

Cauți idei pentru zilele libere din acest an?

Citește și: Nu te-ai săturat de vacanță? Vezi ce zile libere vor fi în 2020

Iată ce poți face în această primăvară: 24 ianuarie fiind liber poți să-ți plănuiești vacanța de Paște. Zilele de 17, 19 și 20 aprilie sunt deja libere, deci un city break în Europa va fi ușor de organizat, dar cei care își doresc o vacanță mai lungă pot folosi 8 zile de concediu pentru a se bucura de 17 zile (1 Mai – liber) departe de casă. O vacanță în India, în China sau în Kenya va fi suficient de prietenoasă cu bugetul anual de vacanță încât să fie posibile și alte deplasări interesante, informează momondo.ro

În această vară, zilele de 1 și 8 iunie sunt libere, prin urmare 2 weekenduri lungi pot aduce 2 escapade memorabile. Dacă îți dorești o vacanță de 10 zile, îți poți lua patru zile de concediu pentru a găsi un zbor ieftin în Japonia sau Thailanda.

Ziua națională a României poate fi un prijej pentru a te bucura de o vacanță scurtă, pentru explorarea târgurilor de Crăciun sau a unor plimbări pe malul mării în locații cu temperaturi mai prietenoase, precum Portugalia sau Cipru.

sursa foto: momondo.ro

Exit mobile version