Site icon Editia de Dimineata

Ce trebuie să știi înainte de a zbura cu avionul

În ultima vreme, călătoria cu avionul  este o soluție optimă pentru cei care vor să ajungă la destinație într-un mod cât mai rapid. Chiar dacă nu ești pasionat de călătorii, uneori ai nevoie să te deplasezi în interes de serviciu, așadar, starea de confort ar trebuii să te însoțească pretutindeni.

Iată ce trebuie să eviți:

Îmbrăcămintea sau obiectele care conțin metal

sursa: brightside.com

Metalele pe care le avem asupra noastră reprezintă cauza problemei pentru care filtrul de securitate scoate un sunet alarmant și îngrozitor. Deși obiectele metalice pot fi scoase anterior, află că există pulovere care conțin fire metalice și care sunt mai dificil de îndepărtat.

Lentilele de contact

sursa: brightside.com

Avionul nu este un mediu tocmai prielnic pentru lentilele de contact. Din cauza umidității, care poate ajunge în medie până la 20%, lentilele se pot usca și pot provocă iritații severe ochilor tăi. Pe parcursul zborului pe distanțe lungi este de preferat ca acestea să fie înlăturate.

Hainele strâmte

sursa: brightside.com

Îmbrăcămintea mulată pe corp, purtată pe termen îndelungat poate fi dăunătoare. Persoanele care poartă hainele strânse pe corp se expun riscului de TVP (tromboză venoasă profundă). Acest risc face trimitere la un cheag de sânge care se formează într-o venă adâncă, de obicei la picior, potivit adevarul.ro.

Tocurile înalte

sursa: brightside.com

Dacă alegeți să purtați tocuri, veți fi puși în ipostaza de a vă pune să vă descălțați și nu e tocmai confortabil să stai desculț în aeroport. Această măsură este necesară pentru că tocurile pot fi un loc ideal pentru a depozita obiecte sau substanțe interzise.

Exit mobile version