Site icon Editia de Dimineata

Cel mai amplu proiect dramatic românesc: platforma E-theatrum

E-theatrum.com este numele primei platforme digitale de conținut video care găzduiește spectacole de teatru dedicate familiilor de români din diaspora și tuturor celor îndrăgostiți de arta dramatică românească.

Platforma digitală E-theatrum conține povești, spectacole de păpuși pentru copii și spectacole de teatru pentru părinți, povești și teatru pentru publicul matur, de oriunde, pe orice dispozitiv conectat la internet. Este cel mai amplu proiect dramatic românesc și poate fi o alternativă inedită pentru serile în familie.

Spectacolele au fost filmate, editate și montate după standarde profesioniste de o echipă care și-a dedicat ultimele șase luni acestui proiect, validat deja de aprecierile diasporei românești pe parcursul perioadei de testare a produsului.

Accesul la conținutul listat pe E-theatrum se face în baza unui abonament lunar, iar oferta se va diversifica în perioada următoare și va cuprinde spectacole de teatru de la cât mai multe companii de teatru din România.

Obiectivul asumat de echipa Quantum Media Creathive este unul îndrăzneț, dar realizabil în condițiile în care diaspora românească și-a manifestat deja interesul pentru platforma E-theatrum.

Echipa care dezvoltă și administrează acest proiect și-a propus să ajungă în cât mai multe comunități de români din diaspora, să ofere copiilor românilor stabiliți in străinătate un reper cultural de maximă calitate, iar părinților și celor cărunți o punte de legătură cu limba și cultura românească.

Conceptul E-theatrum este accesibil oricărui teatru din România, fie că este vorba despre teatre de stat sau companii independente și este deschis oricărui proiect punctual care poate susține eforturile noastre de a menține legătura cu toți cei care gândesc, vorbesc și simt românește, pe orice meridiane s-ar afla.

Exit mobile version