Site icon Editia de Dimineata

Cel mai bine plătit actor din lume este confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Cel mai bine plătit actor din lume a anunțat printr-o înregistrare video pe Instagram că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Dwayne Johnson, cunoscut și după numele de ring The Rock, susține că în ciuda faptului că au fost „disciplinaţi”, el şi familia lui au fost confirmați pozitivi.

Fostul luptător, soţia lui, Lauren, şi fiicele Jasmine şi Tiana, în vârstă de 4, respectiv 2 ani, au contractat virusul în urmă cu aproximativ două săptămâni şi jumătate de la prieteni foarte apropiaţi care, la rândul lor, nu ştiau că sunt infectaţi, arată adevarul.ro.

Vă pot spune că asta a fost una dintre cele mai mari şi dificile provocări pe care le-am îndurat ca familie”, a spus el.

Actorul, în vârstă de 48 de ani, a afirmat că rezultatul pozitiv al testelor a fost ca „o lovitură în stomac”.

Sunt însă fericit să vă spun că toată familia suntem acum bine. Gata. Suntem de cealaltă parte a bolii, nu mai suntem contagioși și cu toții suntem – slavă Domnului – sănătoși”, a anunțat actorul.

Prioritatea mea este să îmi protejez mereu familia. (…) Asta nu are nimic de-a face cu politica. Poartă-ţi masca. Este ceva real. Şi este lucrul corect ce trebuie făcut”.

sursa foto:cibercuba.com

Exit mobile version