Site icon Editia de Dimineata

Cel mai vizualizat videoclip de pe Instagram îi aparține unei românce. Lorena Șerban a depășit-o pe Kylie Jenner

Cel mai vizualizat videoclip de pe Instagram îi aparține unei românce. Lorena Șerban are 22 de ani, este content creator din Brașov și de curând a intrat în topul Instagram la nivel mondial.

Lorena a depășit inclusiv recordul celui mai vizualizat clip al lui Kylie Jenner.

Tânăra a urmărit trend-urile internaționale și a realizat la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok și Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend.

A încărcat video-ul la categoria reel pe Instagram și peste noapte s-a trezit cu milioane de vizualizări, reușind să strângă în trei săptămâni aproape 100 de milioane de vizualizări la video. Mai exact, a adunat 92 de milioane de vizualizări.

VIDEO:

Astfel, Lorena a depășit-o pe Kylie Jenner, care ocupă locul întâi la cel mai vizualizat reel de pe Instagram, această având 77 milioane views.

Succesul a bucurat-o pe creatoarea de conținut din România, care postează zilnic poze și video-uri de calitate, pe care le realizează singură, cu un aparat și un trepied.

Lorena Șerban a absolvit facultatea de Nutriție și Dietetică UMF Cluj, este instructor zumba, iar la final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.

Exit mobile version