Site icon Editia de Dimineata

Cele mai așteptate poze, date publicității! Prințul Harry și Meghan au făcut publice primele imagini de la botezul lui Archie

.click.ro

Pe data de șase iulie, mai exact sâmbătă, a avut loc una dintre cele mai emoționante și importante zile pentru Ducii de Sussex care l-au creștinat pe micul Archie Harrison. La scurt timp după botezul regal a fost postată și prima fotografie cu micuțul pe internet spre deliciul admiratorilor Casei Regale. 

Sursă foto: click.ro

Deoarece evenimentul a fost unul destul de restrâns, iar accentul a fost pus în primul rând pe intimitate momentan nu au fost dezvăluite nici numele nașilor. Fericiții părinți au decis să ofere iubitorilor Casei Regale Britanice o imagine deosebită de la ceremonie. Evenimentul a avut loc chiar în locația în care părinții și-au unit destinele, Capela Palatului Windsor.

În această dimineță, fiul Ducilor de Sussex, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, a fost creștinat în capela privată a Castelului Windsor, de către arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Altețele lor regale s-au bucurat că au avut familia aproape în această zi, dar și pe părinții spirituali ai lui Archie. Bebelușul a fost creștinat purtând o replică a rochiței regale de botez, care a fost purtată de majoritatea copiiilor membrilor familiei regale britanice la botez, în ultimii 11 ani”, conform declarației oficiale a reprezentanților Ducilor de Sussex, relatează click.ro.

Spre surprinderea tuturor absentă de la eveniment a fost chiar Regina Elisabeta a II-a care ar fi precizat că din pricina unor promisiuni acceptate deja înainte să afle data botezului a trebuit să lipsească de la unul dintre cele mai semnificative etape din viața strănepotului său.

Sursă foto cover: click.ro

Exit mobile version