Site icon Editia de Dimineata

Centrul de donații pentru refugiații ucraineni de la Romexpo s-a mutat

Centrul de donații pentru refugiații ucraineni de la Romexpo s-a mutat în pavilionul G7, după ce timp de două luni a funcționat în pavilionul central, a anunțat Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București (DGASMB).

Cei care doresc pot face acolo donații, iar persoanele care au fugit din calea războiului pot primi alimente sau alte produse de care au nevoie, relatează Radio România Actualități.

Cetățenii din Ucraina vor beneficia în continuare de serviciile oferite de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00, dar și sâmbăta în același interval orar. Totodată, cei care doresc pot aduce în continuare donațiim spune reprezentantul DGASMB Cristina Gavrilescu.

”În medie, avem pe zi cam 1.000 – 1.500 de cetățeni ucraineni care vin. Avem produse pentru bebeluși, de igienă, mâncare, avem haine, bineînțeles și pentru bebeluși şi pentru adulți, produse de igienă adulți și mâncare pentru adulți. Hrana este cea mai solicitată.”

În continuare, vor fi primite și donații de la cetățenii obișnuiți. ”Atât alimente, cât și jucării, cât și hăinuțe din toate categoriile pe care noi le oferim ucrainenilor”, precizează Cristina Gavrilescu.

Prin intermediul centrului deschis de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, peste 30.000 de cetățeni ucraineni au fost ajutați cu alimente, îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de igienă, jucării și haine pentru bebeluși, toate provenind din donații.

Sursa foto: George Hari Popescu/editiadedimineata.ro

Exit mobile version