Site icon Editia de Dimineata

Cerere mare de bilete de avion pe rutele Brașov-Antalya și Brașov- Creta

Știm deja! Iar vorbim și scriem de Aeroportul Brașov de pe care încă nu a decolat sau aterizat niciun avion. Cert e că se vând bine biletele de avion care teoretic vor decola și ateriza (de) la Brașov.

Tour operatorii care vând bilete pentru charterele care vor zbura începând din 15 iunie din Brașov spre aeroporturile din Antalya și Creta susțin că nu mai au locuri pentru prima lună de zboruri de la noul aeroport Brașov-Ghimbav.

În cazul zborurilor spre Antalya, conform agenției de turism Paralela 45, operatorii aerieni sunt Animawings (subsidiară a companiei grecești Aegean), pentru o cursă săptămânală și HiSky (o companie cu proprietari din Republica Moldova, aflată pe piața românească de aproximativ 3 ani), pentru al doilea zbor săptămânal, scrie BizBrașov.

Zborul charter cu Animawings pleacă în fiecare vineri, începând cu 16 iunie și până în 22 septembrie, la ora 15:30 și aterizează pe aeroportul din Antalya la ora 17:30 iar întoarcerea este tot vineri, săptămâna următoare, cu plecare din Antalya la ora 12:45 și sosire la Brașov la ora 14:45.

Cursa charter operată de HiSky va avea zboruri spre Antalya în fiecare sâmbătă, începând din 17 iunie și până la 29 septembrie. Charterul va pleca de la Brașov la ora 17.50 și va ajunge în Antalya la ora 19:40.

Cursa retur va fi peste o săptămână, sâmbătă, cu decolare din Antalya la ora 15 și aterizare la Brașov la ora 16:50.

Al treilea zbor charter săptămânal va pleca de la Brașov spre aeroportul Heraklion, din insula grecească Creta. Vor fi zboruri în fiecare zi de luni, începând cu data de 19 iunie. Cursele vor pleca la ora 15:35 și vor ateriza în Creta la ora 17:40. Întoarcerea este săptămâna următoare, luni, cu plecare la 12:45 din Heraklion și aterizare la 14:50 la Brașov.

Pentru Antalya, prețurile, care acoperă zborurile, transferurile de la și la aeroportul din Antalya, 7 nopți de cazare all inclusive la hoteluri de 5 stele din mai multe stațiuni din regiune au început de la 446 de euro/persoană (zbor operat de Animawings) și 453 de euro/persoană, 7 nopți de cazare în regim all inclusive, cu zborul operat de HiSky.

Pentru Creta, pachetele au început de la 444 de euro/persoană pentru zbor, 7 nopți de cazare doar cu mic dejun la un hotel de 3 stele.

Exit mobile version