Site icon Editia de Dimineata

Cimitirul fotbaliștilor. La revedere, CR7

Unde se duc fostele glorii către finalul carierei? Unele în Statele Unite, cele mai multe în campionatele din Țările Arabe. Totuși, alegerea lui Cristiano Ronaldo de a ajunge la Al-Nassr nu a părut logică multora.

Cristiano Ronaldo părea încă fresh la cei 37 de ani ai săi, în ciuda sezoanelor proaste de la Mancester United. Mulți îl vedeau la echipe mai modeste, și deși zvonurile plecării spre Arabia Saudită se insinuau încă de prin septembrie, părea totuși “pre mult” pentru o (încă) actuală glorie.

Una peste alta, Cristiano Ronaldo este acum, oficial, noul jucător al celor de la Al-Nassr, cu care portughezul a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate.

După eliminarea Portugaliei de la CM Qatar, Cristiano Ronaldo a fost curtat intens de către arabii de la Al-Nassr, care l-au ademenit pe fotbalistul lusitan cu un salariu astronomic.

Cele două părți au ajuns în cele din urmă la un acord, iar portughezul va deveni cel mai bine plătit sportiv din lume: va încasa aproximativ 200 de milioane de euro pe sezon.

Exit mobile version