Site icon Editia de Dimineata

CineFan.ro lansează primul video podcast de film din România

După 16 ani în care le-a oferit cititorilor cele mai noi ştiri din domeniul cinematografiei, dar şi interviuri şi corespondenţe de la festivaluri de film din toată lumea, site-ul CineFan.ro trece la nivelul următor, adaugând în portofoliul său prima emisiune de cinema: CineFAN.podcast.

Astfel, din 9 iunie 2022, pasionaţii de film şi nu numai, au ocazia să se întâlnească cu cineaştii români în cadrul interviurilor moderate de Emanuel Lăzărescu şi Cristi Dumitrescu.

Cei doi realizatori au mai făcut echipă, tot într-o emisiune de cinema, în urmă cu 17 ani, la Radio Delta RFI, iar unii dintre invitaţii lor, regizori debutanţi sau actori aflaţi la primele lor roluri la acea vreme, vor fi prezenţi şi la CineFAN.podcast pentru a povesti cum au evoluat în cele aproape două decenii care au trecut.

Printre primii invitaţi ai CineFAN.podcast se numără îndrăgitul critic de film Irina Margareta Nistor, producătorul şi regizorul Dan Chişu, actorul Bogdan Farcaş (recent premiat la Gala Gopo 2022 pentru Cel mai bun actor în rol principal – Neidentificat), actriţa Adina Lucaciu (cea care i-a dat voce Elsei din Frozen sau lui Minnie Mouse, în versiunile în limba română ale animaţiilor Disney), Ecaterina Ladin (cunoscută pentru rolul Rosie din musicalul Mamma Mia! sau cel al Dalidei din serialul Las Fierbinţi).

Pentru început, CineFAN.podcast va avea câte un episod nou o dată la două săptămâni, joia de la ora 19:00 pe canalul oficial de YouTube CineFan RO.

Pentru abonare puteţi accesa linkul: https://bit.ly/3Q7oSnE

Episodul 1 al CineFAN.podcast are premiera Joi 9 iunie, ora 19:00, iar primul invitat este criticul de film Irina Margareta Nistor.

Link vizionare episod 1

CineFAN.podcast poate fi ascultat şi pe platformele de streaming Apple Podcast, Google Podcast şi Spotify.

 

Exit mobile version