Site icon Editia de Dimineata

Cirque du Soleil iese din pandemie. Patru spectacole vor fi reluate la vară

Patru dintre spectacolele Cirque du Soleil vor fi reluate în această vară în Statele Unite. Reprezentațiile fuseseră oprite din cauza pandemiei.

Astfel, spectacolele „Mystere” şi „O” vor fi reluate în Las Vegas începând din 28 iunie, respectiv 1 iulie, urmat de „Kooza” la Punta Cana, în Republica Dominicană, pe 25 noiembrie, şi de „Luzia” la Londra, pe 12 ianuarie, a indicat trupa de artişti într-un comunicat, scrie HollywoodReporter.

„Este momentul pe care îl aşteptam cu toţii”, a declarat Daniel Lamarre, PDG al Grupului Cirque du Soleil. „Aproape 400 de zile s-au scurs de la oprirea forţată a activităţilor noastre şi aşteptam revenirea pe scenă cu nerăbdare”.

De la declararea pandemiei, Cirque a trebuit să își întrerupă activitatea. Nu mai puțin de 44 de spectacole diferite, toate extrem de populare, au fost puse pe “hold”.

Pandemia a falimentat de facto celebrul Circ. Inițial 95% dintre angajați au intrat în șomaj tehnic, apoi s-a declarat falimentul. Salvarea a venit de la un fond candaian de investiții, Catalyst, care i-a cumpărat.

Exit mobile version