Site icon Editia de Dimineata

Citește-ți contorul sau o să stai prost cu tensiunea (arterială)! O familie va face credit bancar să-și plătească factura de curent

Verifică-ți contorul de curent, transmite indexul, pentru că altfel o să ți-o ia tensiunea razna și o să ajungi la doctor! Este tot ce putem spune auzind întâmplarea unei familii din Săliște, lângă Sibiu, așa cum a fost ea povestită de cei de la OradeSibiu.

Pe scurt, familiei respective (trei persoane, casă cu etaj) i-a venit o factură în valoare de 33.000 de lei. Regularizarea a fost pentru patru ani, povestește proprietara.

A cui este vina? Nu am putea preciza. Firma de electricitate susține că nu are oameni, și de aceea nu poate trece cât de des trebuie pe la abonați. Consumatorii spun și ei că au plătit, factură de factură, ori de câte ori aceasta le-a fost trimisă (ce-i drept, nu precizează că ar fi raportat cu regularitate indexul).

Verificările s-au făcut, nota de plată pare reală.

„Noi acum trebuie să facem un credit în bancă pentru această factură, care după spusele lor, ar trebui să fie și mai mare de atât, pentru că de anul acesta tariful s-a schimbat, deși cei de la Electrica au făcut calculul calculul în funcție de tariful de astăzi”, spune sibianca.

Cu riscul de a deveni cicălitori, vă sfătuim, pentru binele vostru, să urmăriți îndeaproape discul contorului. Să dați mai departe indexul și dacă vi se pare ceva suspect să faceți reclamație.

Poate nu v-ați convins că dacă nu aveți voi grijă (de voi), altcineva nu are!

Exit mobile version