Site icon Editia de Dimineata

Clasic e fantastic de Crăciun, online, gratuit, la ODEON

Vinerea aceasta, 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Teatrul Odeon și Asociația Clasic e Fantastic vă oferă online, gratuit, începând cu ora 18:00, un spectacol a cărui poveste se desfășoară chiar în noaptea Ajunului, cel mai potrivit timp pentru înfăptuirea minunilor și împlinirea visurilor, Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci.

Spectacolul, disponibil până pe 25 decembrie, ora 24:00, va fi transmis prin LiVE streaming pe pagina de Facebook a Teatrului Odeon, a Asociației Clasic e Fantastic și a partenerului media Radio România Muzical, dar și pe canalul propriu de YouTube.

Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci” este un proiect de educaţie prin şi pentru muzică adresat copiilor între 4 şi 10 ani și face parte din seria copilăriilor și cel al poveștilor din proiectul Clasic e Fantastic.

Asociația Clasic e Fantastic oferă tuturor prietenilor proiectului un cadou special, cel de al doilea volum din colecția „Copilăriile marilor muzicieni”, „Ceaikovski și Povestea unui Spărgător de nuci”. Volumul, disponibil în format electronic în biblioteca virtuală de pe www.clasicefantastic.ro, este liber la descărcare și la dispoziția tuturor celor interesați aici. Scenariul este semnat de Cristina Sârbu și Ana Sârbu, iar cartea este sensibil ilustrată de Ana-Maria Lemnaru.
Bonus: varianta în limba engleză, în traducerea lui Samuel W.F. Onn.

Exit mobile version