Site icon Editia de Dimineata

CNN lansează un serviciu de streaming cu abonament

CNN Plus va fi un nou serviciu de streaming pentru care abonații vor plăti 6 dolari pe lună. Noul canal digital nu va concura cu Netflix, deși cele două aplicații ar putea sta una lângă alta pe un meniu TV. CNN spune că noul său serviciu nu este doar o versiune online a postului său de știri vechi de patru decenii.

CNN Plus va transmite în flux până la 12 emisiuni live noi în fiecare zi și le va arhiva pentru revizionare la cerere. De asemenea, are o bibliotecă inițială de peste o mie de ore de emisiuni CNN și filme originale, inclusiv emisiuni de călătorie cu mâncare găzduite de Stanley Tucci și regretatul Anthony Bourdain. Abonații vor primi beneficii, cum ar fi capacitatea de a pune întrebări experților.

Rețeaua lucrează la lansare din vara anului 2021 și a investit aproape 100 de milioane de dolari în acest proiect care va concura cu serviciul de streaming Fox Nation. Rețeaua a angajat câteva sute de persoane pentru a construi și lansa serviciul de streaming. De asemenea, a atras câteva nume mari din rețelele rivale, în special pe Chris Wallace, care a renunțat brusc la Fox News după 18 ani în decembrie și va realiza „Who’s Talking to Chris Wallace?” de patru ori pe săptămână pe CNN Plus.

CNN a mai atras-o pe actrița Eva Longoria, care va găzdui o emisiune de călătorie dedicat bucătăriei mexicane.

Nu se știe câți abonați speră să obțină CNN Plus, dar serviciul va deveni profitabil într-o perioadă relativ scurtă.

Exit mobile version