Site icon Editia de Dimineata

Codrina Apostol: „Urmăritorii mei îmi sunt atât de dragi încât nu vreau să-i supăr niciodată cu nimic”

Creatoarea de conținut Codrina Apostol a fost invitată la emisiunea „Ediția de Dimineață” din 14 noiembrie, ora 10:30, la Digi 24, în compania lui Lucian Mîndruță.

Urmăriți aici întreaga emisiune:

Codrina Apostol nu vede social media ca pe un business; ea a vrut să se distreze în această lume online, să fie creativă. Cunoscută pe Instagram și în social media în general, ea desfășoară activități comerciale cu ajutorul platformelor online, dar încearcă să facă mereu ceea ce-i place.

Codrina spune că se poate trăi din această activitate, ba chiar este o meserie recunoscută la nivel mondial. Ea consideră că un influencer are responsabilitatea și de a schimba lumea:

„Urmăritorii mei îmi sunt atât de dragi încât nu vreau să-i supăr niciodată cu nimic”.

O altă responsabilitate este față de copii, de aceea ea crede că nu trebuie să le interzicem acestora să folosească tehnologia, ci să-i învățăm cum s-o folosească bine și de ce anume trebuie să se păzească online.

„Nu m-am gândit niciodată că o să fac bani sau că o să fiu cunoscută. Și în ziua de azi, când fac poze, le fac să-mi placă mie. Campaniile pe care le accept au un brief (scurt document cu cerințele din partea firmei angajatoare – n. red.) care mă reprezintă”.

De-a lungul timpului, a și refuzat campanii, de exemple la unele creme a căror compoziție i se părea îndoielnică, produse care veneau de la mărci pe care nu le cunoștea. De asemenea, nu a acceptat unele brand-uri de haine, pentru că produsele aveau o calitate scăzută.

Pe Instragram, publică fotografii diverse, unele serioase, altele mai provocatoare. Majoritatea pozelor sunt făcute de soțul Codrinei. Este admirată de părinții ei, dar și de copilul său de opt ani.

Codrina și-a stabilit niște ținte profesionale și consideră că încă nu a ajuns acolo, deși face aceste lucruri de câțiva ani. A fi influencer nu înseamnă numai distracție, ci și multă muncă și conectarea permanentă la noutățile tehnologice și din social media.

Exit mobile version