Site icon Editia de Dimineata

Codul memoriei. Cum poți preschimba amintirile negative în experiențe pozitive

Experiența de viață se bazează pe marginea amintitilor negative. Dacă acestea din urmă sent percepute altfel, este posibil să avem reacții diferite. Alexander Loyd ne asigură că acest lucru se poate întâmpla cu eforturi minime.

Toți suntem produsul experiențelor noastre din trecut. Bun sau rău, orice facem este influențat de amintiri. Sau, mai precis, de ceea ce extragem noi din ele.

Dar dacă ai avea posibilitatea să te întorci în timp și să rescrii experiențele trecutului? Dacă ai putea transforma o barieră în trambulină? Dacă ți-ai putea schimba comportamentul modificându-ți amintirile?

Poate că nu te poți realmente întoarce în trecut, dar poți schimba percepția ta asupra rezultatelor negative.

Cum poți preschimba amintirile negative în experiențe pozitive

Poate că pare prea futurist ca să fie adevărat, dar este și real, și posibil. Trecutul nu trebuie lăsat să ne dicteze viitorul. Slăbitul, eliminarea dependențelor, îmbunătățirea relațiilor sau a carierei — este vorba despre comportamente care pot fi schimbate prin modificarea amintirilor.

În “Codul memoriei”, doctorul Alexander Loyd ne învață cum, dezvăluind tehnici pe care le dezvoltă de peste 16 ani.

Când avem experiențe negative, ne formăm mecanisme pentru a le face față și pentru a le evita în viitor. Acest lucru poate determina comportamente cum sunt mâncatul excesiv, abuzul de substanțe chimice sau alte alegeri greșite în privința stilului de viață.

Transformând amintirile negative în amintiri pozitive, putem schimba comportamentele de la care pornesc problemele noastre. Procesul, numit ingineria memoriei, presupune să ne învățăm creierul să-și reimagineze și să recodifice anumite amintiri care declanșează asocieri negative, dar și mecanismele de evitare și de adaptare pe care le-am dezvoltat pentru a le face față.

Înseamnă să ne învățăm să regândim acele imagini interne, astfel încât, în loc să producă frică, anxietate sau alte emoții negative, să dea naștere iubirii, liniștei și asocierilor pozitive.

Cine este Alexander Loyd?

Alexander Loyd  este nimeni altul decât autorul bestsellerului internațional ”Codul vindecării”.

Deține doctorate în psihologie și medicină naturistă. Cei 12 ani de căutare a unui tratament pentru depresia soției sale au dus la descoperirea sistemului ”Codul vindecării” în 2001.

De atunci, cabinetul său particular a devenit unul dintre cele mai mari de acest fel din lume, în condițiile în care mii de clienți din 50 de state americane și peste 140 de țări folosesc ”Codul vindecării” pentru a vindeca, practic, orice problemă fizică, emoțională, de succes sau relațională.

La aceeași editură au mai apărut și “De la stres la succes în 40 de zile. Principiul secret al succesului, iubirii și fericirii în viață” și “Codul vindecării. 6 minute pentru vindecarea problemelor de sănătate, succes sau relaționale” (scrisă împreună cu Ben Johnson).

Volumul “Codul memoriei. Soluția de 10 minut epentru vindecarea vieții prin ingineria memoriei” se găsește pe site-ul Editurii Lifestyle Publishing.

Citește și

Lactoferina sau MEDICAMENTUL LUI DUMNEZEU și ajutorul ei în infecțiile respiratorii

 

Exit mobile version