Editia de Dimineata

Colecție de artă pe cartelele de metrou

Metrorex şi Art Safari vor lansa, pe 13 septembrie, proiectul cultural ”Cartele de colecţie”, prima colecţie de artă pe cartele de metrou.

Cartelele vor putea fi cumpărate, începând de luni, ora 12:00, de la casieriile următoarelor staţii de metrou: Piaţa Unirii 1, Piaţa Victoriei 1, Universitate, Eroilor 2 şi Tudor Vladimirescu.

Noul proiect cultural, ce vine în completarea colaborării dintre Metrorex şi Art Safari, invită călătorii să devină colecţionari de artă în miniatură şi să câştige premii.

Reproduceri în miniatură

”Cartelele de colecţie” prezintă o serie de reproduceri de artă în miniatură, structurate în şase capitole: Samuel Mützner, Constantin Piliuţă, Pictoriţe din România, Capodopere şi Petraşcu.

Pe lângă acestea va exista şi o serie specială, denumită Bucureşti.

Cele şase colecţii de cartele de metrou conţin câte 10 cartele numerotate de la 1 la 10, imprimate cu opere de artă diferite. Seria specială este unica serie ce conţine doar 4 opere de artă.

Campania vizează exclusiv cartelele de două călătorii, tirajul seriilor fiind diferit şi limitat.

În plus, fiecare serie de 10 cartele colecţionată poate aduce călătorilor o vizită gratuită la evenimentul cultural al toamnei expoziţia Art Safari.

 

Exit mobile version