Site icon Editia de Dimineata

Colecție de haine inspirată de Cartierul Obor FOTO

Nu, nu sunt haine cu imprimeuri cu mititei, așa cum ați putea crede. Cu toate acestea, ideea pare atrăgătoare. O colecție de haine inspirată de cartierul Obor va fi lansată în curând.

Aceasta reprezintă un omagiu adus ”celui mai pestriţ cartier al Bucureştiului” și va fi disponibilă online.

Această colecție de haine inspirată de Cartierul Obor  cuprinde haine de damă și unisex, precum: cămăşi, bluze, hanorace, jachete, rochii, și pantaloni ”streetwear”, cu design original.

Acestea au printuri psihedelice cu scări rulante, verze, tarabe din piaţa Obor şi treptele din faţa centrului comercial.

În alte vremuri, Oborul era loc de promenadă pentru doamne, capete încoronate și preşedinţi americani care veneau în vizită. De exemplu, Richard Nixon şi soţia lui au mâncat struguri în piaţă.

Apoi, pe măsură ce a trecut timpul, popularitatea cartierului Obor a mai scăzut. Astfel, scopul lansării acestei colecții este de a ”repoziţiona cartierul pe harta locurilor cool din oraş”.

Designul acestei colecții colorate inspirate de cartierul Obor este semnat de Tammy Lovin, sub brandul mysimplicated, un brand ce le permite clienților să-şi personalizeze hainele printate digital.

Imaginea colecţiei de haine inspirate din cartierul Obor este Ana Tobor, influencer virtual din România. Această colecție va fi disponibilă exclusiv în magazinul online Veranda Mall, începând cu data de 6 noiembrie.

Exit mobile version