Site icon Editia de Dimineata

Coloana sonoră a filumului „Barbie” a stabilit un nou record în topul muzical britanic

Filmul „Barbie” domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topul muzical din Regatul Unit, a anunţat sâmbătă BBC.

Trei piese de pe această coloană sonoră şi interpretate de Billie Eilish, Dua Lipa şi Nicki Minaj s-au clasat printre primele cinci poziţii ale topului britanic după lansarea din urmă cu o săptămână a filmului „Barbie”.

Directorii de la Official Singles Chart au precizat că este pentru prima dată când trei cântece de pe aceeaşi coloană sonoră se clasează în Top 5. Astfel, cântecul „What Was I Made For”, interpretat de Billie Eilish, ocupă locul al treilea, „Dance The Night Away”, cântat de Dua Lipa, se află pe poziţia a patra, iar single-ul „Barbie World”, înregistrat de Nicki Minaj şi Ice Spice, s-a clasat pe locul al cincilea.

Nu sunt însă singurele cântece de pe coloana sonoră a filmului „Barbie” care au intrat în noua ediţie a topului din Regatul Unit, întrucât şase piese de pe acest album au intrat în Top 40.

„Speed Drive”, interpretat de Charlie XCX se află pe poziţia a 19-a, Ryan Gosling ocupă locul al 25-lea cu single-ul „I’m Just Ken”, iar piesa „Pink”, înregistrată de Lizzo, s-a clasat pe locul al 39-lea.

Exit mobile version