Site icon Editia de Dimineata

Concert Ștefan Bănică Jr. și Zdob și Zdub, la înaugurarea Aeroportului Internațional Brașov

Așteptările sunt mari la deschiderea aeroportului din Brașov. Sunt programate mai multe concerte la „Zilele porţilor deschise la Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, în 10 și 11 iunie.

Până acum sunt confirmate cinci concerte, pe lista vedetelor care vor urca pe scenă fiind Ştefan Bănică Junior, trupele Zdob şi Zdub şi Headaway, Olivia Adams şi Raluk.

Tot în cele două zile vor fi show-uri aviatice, asigurate atât de Aeroclubul Român, cât şi de alte organizaţii. De altfel, în 11 mai, într-o conferinţă de presă, directorul Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Alexandru Anghel, a declarat că la „Zilele porţilor deschise”, ar putea participa avioane şi elicoptere ale Forţele Aeriene Române, scrie presa locală

Tot în cele două zile, spectatorii vor putea vedea pe un ecran de mari dimensiuni transmisiuni din avioane sau din turnul de control. Nu vor lipsi focurile de artificii şi show-urile laser.

Concertul lui Ştefan Bănică Junior nu este surprinzătoare, invitaţia de a cânta la aeroport fiindu-i făcută de Veştea încă din anul din anul 2016.

Mai exact, în luna iunie a anului 2016, Ştefan Bănică Junior a avut un recital în cadrul evenimentului de inaugurare a lucrărilor la Centrul istoric al Râşnovului (tot un proiect de anvergură, pentru recuperarea zonei istorice a oraşului, cu transferarea traficului auto printr-un pasaj subteran).

La momentul respectiv, Adrian Veştea, care tocmai a fost ales preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, după două mandate de primar la Râşnov, a anunţat că „vă asigur că Ştefan Bănică va cânta pe Aeroportul de la Ghimbav”.

Există interes pentru 10 destinații de pe eacest aeroport și, potrivit președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veştea, vor mai apărea, cu siguranță, și altele.

„Vorbim de 3 zboruri pe săptămână la Londra, atât aterizări cât și decolări după aeroportul din Brașov. Deasemenea vor exista două zboruri pe săptămână la Dortmund, mai avem o companie aeriană care și-a manifestat interesul de a zbura de pe aeroportul de la Brașov, o companie care a anunțat că și-a pus în vânzare deja bilete pentru Barcelona, Bruxelles, Budapesta, Londra, Milano, Munchen, Nuremberg și Stuttgart”, a subliniat Vestea

Exit mobile version