Site icon Editia de Dimineata

Concert tribut Queen la Timișoara

Sâmbătă în 11 iunie de la ora 20.00, clubul Manufactura vă invită la un super concert de tribut Queen cu trupa Crazy Little Queen din Ungaria.

Formația Crazy Little Queen a luat naștere în vara lui 2017, fiind cea mai populară trupă de tribut Queen din Ungaria și în top cinci dintre toate tributurile maghiare. Concertele lor pun accent pe calitatea și puterea interpretării, și aduc publicului cele mai mari hituri și melodii ale formației Queen, pe care trupa nu le-a mai putut interpreta live cu Freddie Mercury, precum: ”Bohemian Rhapsody”, ”Radio Gaga”, ”Don’t stop me now” sau ”Somebody to love”.

Nimeni nu stă jos la un concert Crazy Little Queen, energia și show-ul pe care îl fac băieții fiind molipsitor pentru publicul de orice vârstă.

Deși sunt destul de diferiți, membrii trupei sunt mari fani Queen de mulți ani și asta îi aduce împreună. Solistul vocal Giorgio face echipă bună cu Miklos Jurisits la chitară principală, Tamás Kajtár la chitară bas, Gergely Kovácsla tobe, și Tamás Balikó la clape.

”Am vrut să cântăm ceva ce ne place foarte mult, ceva care este o deopotrivă o plăcere și o provocare pentru noi. Gândiți-vă că formația Queen a fost fantastică nu doar în compunerea melodiilor, dar și genială în spectacolele live. Am selectat melodiile pe care le iubim și care ne fac fericiți când le cântăm. Și dacă publicul este și el fericit în concertele noastre, atunci este cireașa de pe tort pentru noi!” (Giorgio, solistul vocal al trupei Crazy Little Queen)

Accesul la concertul din Manufactura costă 40 lei. Rezervări și detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

 

 

Exit mobile version