Site icon Editia de Dimineata

Concertele lui Placido Domingo, reprogramate în noiembrie

KIMARO Entertainment si Mall4Art anunță reprogramarea concertelor maestrului Placido Domingo, inițial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj și 26 februarie 2024 la București.

Potrivit informațiilor organizatorilor, concertele, care iniţial programate pentru data de 23 februarie 2024 la Cluj şi 26 februarie 2024 la Bucureşti, au fost reprogramate pentru datele de 4 noiembrie Bucureşti şi 7 noiembrie Cluj-Napoca.

“Din păcate, din cauza unei bronșite acute cu care s-a confruntat maestrul Placido Domingo, starea de sănătate nu i-a permis să își onoreze angajamentele pentru aceste date. Înțelegem dezamăgirea pe care această veste o poate cauza și ne cerem scuze pentru orice inconvenient creat! Dorim sa oferim un concert memorabil la cele mai inalte standarde, dar având în vedere agenda extrem de încărcată a artistului pentru acest an și lipsa de disponibilitatea celor două săli, după numeroase discuții și incercări, am reuşit să stabilim noile date pentru concertele reprogramate”, au transmis organizatorii.

Pentru cei care dețin bilete pentru datele inițiale, acestea vor rămâne valabile pentru noile date. În cazul în care noile date nu sunt convenabile, deținătorii de bilete pot solicita rambursarea a sumelor achitate, accesând iabilet.ro/retur.

José Plácido Domingo Embil că este un cântăreț de operă, dirijor și administrator de artă spaniol. Acesta a înregistrat peste o sută de opere complete și este binecunoscut pentru versatilitatea să și a interpretat în mod regulat în italiană, franceză, germană, spaniolă, engleză și rusă, în cele mai prestigioase teatre de operă din lume.

De asemenea, la începutul anilor 2010, el a trecut de la repertoriul de tenor la cel de bariton, începând cu Simon Boccanegra, iar în anul 2020, el s-a putut prezenta cu un repertoriu impresionant de peste 151 roluri diferite.

Exit mobile version