Site icon Editia de Dimineata

Conferința Femei de carieră. Ce spun antreprenoarele de succes

La ediția aniversară a Conferinței Femei de carieră ediție aniversară, au participat 100 de femei de afaceri și antreprenoare interesate de dezvoltarea personală și a propriei afaceri. Subiectele principale abordate au vizat promovarea, dezvoltarea personală și atragerea de fonduri nerambursabile.

O noutate a evenimentului a constat în sesiunea „Cunoaște antreprenoarea”, în care șase antreprenoare s-au prezentat în față publicului în 30 de secunde și afacerile pe care le coordonează, conform comunicatedepresa.ro

Cristina Norocel – fondatoare MarketingFX Concept

Cristina este fondatoarea MarketingFX Concept (marketingfx.ro) și are o experiență de 10 ani în PR și marketing. Pe lângă aceste domenii a mai lucrat și în turism, pharma, construcții și retail. A avut ocazia să lanseze branduri noi pe piață locală și pe alte piețe.

Antreprenoarea are mai multe pasiuni: psihologia consumatorului, branding, artă și știință de a vinde, fluctuațiile din piață și urmărirea constantă a trendurilor.

Alina Potorac – fondatoare ACHR

Cu o experiență de peste 10 ani în contabilitate, Alina Potorac a fondat firma de contabilitate ACHR (achr.ro). Se descrie ca o persoană puternică, ambițioasă și este înconjurată de o echipă informată, care este mereu pregătită pentru orice provocare și este orientată spre profitul clienților.

Alina Striinu – fondatoare AȘ Group

Alina Striinu este CEO la Aș Group (aș-group.ro) și Analist Business cu experiență de peste 15 ani în antreprenoriat. Se consideră ca fiind o persoană activă, dinamică și căreia îi place să se implice acolo unde există risc. În același timp cu business-ul, antreprenoarea a dezvoltat și un program pe dezvoltare personală intitulat „Rezist să fiu antreprenor?!”

Corina Sterea – fondatoare PURE Salon

Corina are peste 10 ani de experiență în consultanță de business și a lucrat de-a lungul timpului în mai multe domenii de activitate. Aceasta a pornit de la premisa că frumusețea este o stare de spirit și de aceea a creat PURE Salon (puresalon.ro) unde oferă soluții pentru frumusețe și relaxare tuturor doamnelor prin intermediul serviciilor de remodelare corporală, tratamente faciale și masaj.

Ana Maria Chițu – fondatoare Cadou Misterios

Ana Maria Chițu a înființat un proiect inedit numit Cadoul Misterios (cadoumisterios.ro), venit în ajutorul celor care nu știu ce cadou să le ofere persoanelor dragi. De asemenea are o pasiune pentru scris, fiind autoarea cărții „Suflete pereche”. Această mai are în curs de tipărire volumul care se numește „Ploaia de stele”.

Carmen Ciurescu – fondatoare Royal York

În 1993, pe vremea când era studentă, Carmen a hotărât să devină antreprenoare și atunci a înființat Royal York (royalyork.ro). Pe parcursul anilor a investit în cele două pasiuni: fascinația pentru perdele și draperii, dar și pentru cosmetice și consumabile hoteliere, înființând „Sejur plăcut”, primul brand românesc în domeniu.

FOTO cover woman2woman.ro

Exit mobile version