Site icon Editia de Dimineata

Continuă tensiunile în PSD. Colajul cu huiduielile atribuite lui Halep, făcut la comanda lui Dragnea

prosport.ro

Continuă tensiunile în PSD după ce primarul general al Capitalei Gabriela Firea a făcut duminică o serie de declarații cu atac direct la liderul partidului social-democrat, Livu Dragnea.

Astfel, Gabriela Firea a spus despre filmuleţul din care reieșea că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională, că de fapt ar fi fostrealizat și făcut public cu acordul lui Liviu Dragnea.

Vă amintiţi momentul Arena Naţională- Simona Halep. A doua zi a apărut pe Facebook un colaj că de fapt nu am fost huiduită eu, ci Simona Halep. Acela a fost transmis intenţionat cu aprobarea lui Liviu Dragnea, aşa mi-au spus oameni din partid. Pentru ca eu să am şi mai mult de suferit, s-a pus gaz pe foc. Pentru ce să distorsionăm adevărul şi să comunicăm că nu eu am fost huiduită de 300 #rezist, ci Halep, noi cu asta ne ocupăm? Acel scandal i-a convenit lui Liviu Dragnea să se perpetueze şi să fiu pusă in situaţie negativă. I-am spus să se scoată acel colaj imediat„, a declarat Gabriela Firea, potrivit mediafax.ro.

Amintim că mai multe organizaţii PSD au postat pe Facebook, pe 12 iunie, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fost huiduită de 20.000 de pe Arena Naţională, dar ”aplaudată de sute de mii de români, în Piaţa Victoriei, pe data de 9 iunie”.

Filmuleţul era publicat la o zi după ce Gabriela Firea a fost huiduită, pe Arena Naţională, în momentul în care şi-a făcut apariţia alături de Simona Halep şi a luat cuvântul.

 


Start at

Exit mobile version