Editia de Dimineata

Copilul străzii ajuns fenomen în lumea muzicii vine pentru prima dată în România- ED SHEERAN

Sursa: her.ie

Este oficial, după multe așteptări ale fanilor înfocați, superstarul Ed Sheeran va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, în data de 3 iulie 2019. Biletele pentru show vor fi puse în vânzare pe 27 septembrie şi vor fi personalizate.

A revoluționat muzica pop și a câștigat inima multora, dar oare câți știu cu adevărat ce se află în spatele unui zâmbet fermecător, un păr ca de foc și o voce de aur? Ei bine, răspunsul probabil vă va surprinde și vă va impresiona, întrucât viața artistului nu a fost doar lapte și miere, de fapt nu s-ar încadra nici la cele decente având în vedere că o perioadă destul de îndelungată metroul îi servea pe post de locuință.

Cine a spus că visele pot prinde viață în funcție de puterea credinței și ambiției fiecăruia, a avut dreptate, iar unul din exemplele veritabile este Ed Sheeran.

Sursa: theworldnews.net

Industria muzicală nu a fost niciodată un domeniu ușor, iar mai nou, acesta devine din ce în ce mai dificil, însă talentul se pare că poate învinge orice limită.
Cum spuneam, cazul iubitului artist este unul mai puțin fericit, dar cu un final de excepție, având în vedere că de la un public de 10 persoane în fața metroului, unde avea la dispoziție doar chitara și vocea, Ed a trecut la cel de pe Wembley, cu 80.000 de fani, cu o întreagă echipă de profesioniști.
Astfel, coșmarul lui începea la vârsta de 16 ani, cand s-a mutat din Suffolk la Londra, pentru a studia muzica. Dar când cursul s-a încheiat, el a rămas fără bani şi fără casă, fiind obligat să vândă CD-uri din rucsac, pentru a-şi câştiga existenţa. Doi ani şi jumătate a durat acest impas, timp în care Sheeran a dormit la metrou sau în casele prietenilor.

Sursa: odyssey.com

Probabil mulți ar fi renunțat la acest chin și ar fi înlocuit pasiunea cu un job mediu, care ar putea asigura hrana și casa, însă cheia succesului constă întocmai în aceste alegeri greu de făcut. Timpul n-a fost prea bun cu Ed, dar acesta și-a găsit răbdarea, focusându-se pe unica dragoste: muzica. În piese lui a transpus fiecare gând, sentiment/trăire și se pare că asta a făcut din el ”acel ceva”. 

A intrat pe piață într-un moment în care toate piesele sunau la fel, în care fiecare producție era făcută după aceeași rețetă, așa că datorită stilului diferit și onest, Ed a gustat din prima faima. Creațiile lui n-au încetat să devină din ce în ce mai cunoscute, motiv ce l-a propulsat în rândul celor mai idolatrizați muzicieni și compozitori, cu un venit de 132.000 lire pe săptămână.
 Averea acestuia a fost estimată la 10 milioane de lire sterline, dar Sheeran recunoaşte că nu depăşeşte suma de 1.000 de lire sterline în fiecare lună, pentru toate cheltuielile.
Exit mobile version