Site icon Editia de Dimineata

Corina Chiriac își lansează o carte cu  “Două piese de teatru” la Odeon

Luni, 28 noiembrie, la Teatrul Odeon are loc lansarea volumului „Două piese de teatru” semnat de celebra artistă Corina Chiriac, aflată de data aceasta într-o postură inedită, aceea de dramaturg.

Evenimentul de lansare va avea loc în foaier, începând cu orele 18:00. Intrarea este liberă.

Vor lua cuvântul Vasile George Dâncu, Director Editura «Şcoala Ardelelană», actorul Florin Zamfirescu, fost coleg de generaţie, alături de care a jucat roluri frumoase în studenție, Prof. Dr. Stephan Poen, reputat scriitor, muzicolog, medic foniatru şi bariton, regizorul de teatru Şeban Puiu, Cristina Popescu, Director General ROMFILATELIA, Dr. Cristina Păiușan-Nuică (Muzeul Național de Istorie a României).

Volumul „Două piese de teatru”, apărut la Editura  «Şcoala Ardelelană», cuprinde piesele de teatru „Amant de profesie” și „Serenadă pentru Carul Mare” scrise, prima, la începutul anilor ‘70 și cea de-a doua, la mijlocul anilor ’80. Textele spumoase, savuroase, jucabile şi astăzi redau situaţii diferite de viaţă care și-au păstrat trista sau suava actualitate

La stand-ul Editurii «Şcoala Ardelelană», care va fi amplasat în foaierul Teatrului ODEON se va regăsi şi cartea „Minuni trăite”, volumul autobiografic publicat de marea artistă.

Evenimentul de lansare se va încheia cu o sesiune de autografe oferite cu generozitate de către doamna Corina Chiriac.

„Mi-e dor de Arta Spectacolului pe care am învățat-o și am admirat-o în studenție, deci rămân fidelă primei iubiri! Rămân fidelă marelui Creator de Artă, pentru că adevărata Artă a Spectacolului aparține Alpha și Omega, Bunului Dumnezeu, care este nemăsurat în Inventivitate, Diversitate și Splendoare! În fața acestui Spectacol Cosmic, ne regăsim copii și admirăm cu ochii larg deschiși tot ce ne înconjoară, pentru că întreg spectacolul din jur este spectaculos!” – Corina Chiriac

 

Exit mobile version