Site icon Editia de Dimineata

Crăciun la teatru. Spectacole de top găzduite pe scena TNB

Mari personalităţi ale scenei şi vieţii culturale, îşi vor petrece Crăciunul alături de public, în reprezentaţii de sărbătoare, găzduite pe scena TNB. Maia Morgenstern, Armand Calotă, Carmen Tănase, Marius Manole, Maria Obretin vor juca chiar în seara de 25 decembrie două producţii de top ale anului 2023: “Nebun după tine” şi respectiv “Ce avem noi aici?”.

Iar a doua zi de Crăciun îi aduce pe scena Sălii Studio pe Horaţiu Mălăele, Mihai Constantin şi Răzvan Vasilescu. Sala Ion Caramitru găzduieşte Regalul Vienez – spectacolul devenit simbol al sărbătorilor de iarnă.

Nebun după tine– 25 decembrie, ora 20.00, găzduit la Sala Studio

Prinşi între agonie şi extaz sunt un regizor genial şi o strălucitoare cântăreaţă a anilor “20, prea răzvrătită pentru vremurile pe care le trăieşte. Un spectacol despre o mare pasiune a unui geniu pentru o privighetoare care nu îşi suportă colivia de aur. Piesa spune povestea unei căsnicii străbatute de pasiune, gelozii, fericire, certuri și trădare. Istoria adevărată a legendarului cuplu francez Sascha Guitry și Yvonne Printemps care au dominat Parisul și întreaga lume în perioada anilor ‘20. O comedie dulce-amăruie despre viața trăită ca pe scenă.

Distribuţie: Maia Morgenstern, Armand Calotă, Isadora Băltăţeanu / Oana Maria Dragne Regia: Antonella Cornici

Ce avem noi aici – 25 decembrie, ora 20.00, găzduit la TNB Sala Ion Caramitru

În stilul inconfundabil ce o caracterizează, Lia Bugnar aduce în lumina reflectoarelor trei personaje spumoase: o mamă de băiat, un băiat timid și o domnișoară șarmantă. Cei trei fac destăinuiri despre lume și viață într-un spectacol în care râsul e garantat.
Piesa este o comedie dulce-amăruie despre iubire, familie, singurătate și frică.

Distribuţie: Carmen Tănase, Marius Manole şi Maria Obretin Text şi regie: Lia Bugnar

Regal Vienez – 26 decembrie, ora 20.00, găzduit la TNB Sala Ion Caramitru

Cu un repertoriu clasic de valsuri, mazurci și polci celebre, două orchestre reunite, un dirijor-solist violonist și momente coregrafice spectaculoase, REGALUL VIENEZ vestește bucuria sărbătorilor pe 26 decembrie.

Tache, Ianke şi Cadâr – 26 decembrie, ora 20.00, găzduit la Sala Studio

Celebra comedie “Tache, Ianke și Cadâr,” de data aceasta ȋn regia lui Horațiu Mălăele, mizează pe diferențele interculturale ca motor al angrenajului comic, dar și ca baza a unei lecții despre toleranță și acceptare. Spectacolul vine cu o distribuție remarcabilă ce garantează un tablou cu personaje captivante. Horațiu Mălăele este omul potrivit la locul potrivit, ȋn postura evreului Ianke, Mihai Constantin este foarteautentic ȋn rolul românului Tache, iar Răzvan Vasilescu ȋl ȋntruchipează cu mult șarm și culoare pe bonomul Cadâr.

Interacțiunea celor trei negustori este izvorul momentelor comice, dar și o invitație către a reflecta și a găsi calea spre acceptare prin ȋnțelegere și incluziune. “Gura lumii” este concretizată scenic ȋn cele două personajele exponențiale, Baba Safta și Ilie, roluri cu care ne ȋncântă Dana Dogaru și Adrian Ciobanu. Iar din mai tânăra generație de nume ale scenei, Maria Veronica Vârlan și Matei Constantin prind aripi ȋn rolurile celor doi ȋndrăgostiți – Ana și Ionel.
Ȋn noua montare piesa are vigoare darși farmec și ȋși consolidează sucesul cu fiecare nouă reprezentație.

Distribuție: Horațiu Mălăele, Mihai Constantin, Răzvan Vasilescu, Dana Dogaru, Adrian Ciobanu, Maria Veronica Vârlan și Matei Constantin.
Regia: Horațiu Mălăele

Bilete pe ProTicket.ro

 

 

 

 

Exit mobile version