Site icon Editia de Dimineata

Cum te poți distra în casă? NASA propune o platformă educativă pentru copii

Specialiștii de la NASA au dezvoltat o platformă online educativă, special destinată copiilor care are ca scop învățarea prin joacă. Astfel, telefonul mobil sau tableta, care sunt din nefericire cele mai folosite disozitive în rândul celor mici, vor putea fi folosite într-o manieră edicativă și distractivă.

“Dacă sunteți în căutare de activități pentru copiii care se plictisesc în casă (și credeți-ne că știm prea bine), NASA pune la dispoziție un website dedicat în întregime copiilor”, scrie Ambasada SUA la București, pe pagina sa de Facebook, potrivit Edupedu.ro. 

Chiar dacă în această perioadă trebuie să stăm în case pentru a evita să ne infectăm cu coronavirus sau pentru a contribui la răspândirea virusului, există multe alte activități distractive pe care le-ai putea face împreună cu cei mici, pe care nu îi mai putem scoate la joacă afară.

Astfel, cei de la NASA au pus la dispoziție copiilor un site special, în care se pot juca mai multe jocuri educative, prin intermediul cărora pot afla mai multe lucruri interesate despre platene sau Sistemul Solar, pot face puzzle-uri sau pot colora online. Accesul este gratuit, iar cei mici beneficiează de o mulțime de surprize.

Cu toate acestea, nu ar trebui să îi lăsați prea mult pe Internet sau să folosească dispozitivele electronice. Specialiștii semnalează ca în această perioadă să petreceți mai mult timp de calitate cu copilul dumneavoastră și să îi antrenați și în alte activități care nu presupun folosirea tehnologiei.

Sursă Foto: Edupedu.ro

Exit mobile version