Site icon Editia de Dimineata

Dacă n-ai simțit cum trece timpul: Bobby a făcut 74 (de ani!)

Ăia bătrâni s-au dus primii. Chiar și pe fratele cel mare, sarea și piperul serialului, JR, soarta l-a mai ținut o vreme, apoi după un transplant de ficat în 95, a fost doborât de o leucemie în 2012.

Dar ca să vedem partea plină a paharului (fără intenție legată de transplantul de ficat de mai sus), mulți din distribuție sunt încă în picioare.

Sue Ellen pare în formă, filmează și chiar a fost nominalizată la Emmy. Pamela a lăsat-o mai moale, dar a investit în niște firme de cosmetică. Cât despre Cliff, are șase nepoți.

Chiar și aia mică, Lucy, a ajuns la vârsta la care citește cu atenție și poate îngrijorare Monitorul Oficial, interesându-se dacă au mărit “ăștia” vârsta de pensionare. Are 64.

Dar, să suflăm în lumânări.

Răsfățatul sexului frumos, Bobby (Patrick Duffy) împlinește astăzi 74 de ani.

E același băiat bun, de pus pe rană, s-a ferit de scandaluri și a continuat o carieră care, chiar dacă nu i-a adus premii wow,  se apropie de 80 de titluri, multe dintre ele fiind seriale cu multe episoade. 326 episoade dacă vă întrebați.

“Sunt unul dintre actorii norocoși din televiziune. Nu fac multe valuri mari, dar am o activitate constantă și așa prefer să-mi trăiesc viața”, a declarat la un moment dat.

Pentru cei care au deschis televizoarele mai târziu, din telecomandă, precizăm că era vorba de “Dallas”.

A, da, și pun pariu că nu vă aduceți aminte să-l fi văzut pe Bradd Pitt în Dallas…Avea 24 ani.

Exit mobile version