Editia de Dimineata

Dacia Bigster Concept, primele imagini. GALERIE FOTO

Dacia a prezentat astăzi  primele imagini cu conceptul Bigster care, când va intra în fabricație, va deveni primul model Dacia de clasa C.

Dacia spune că, în afară de mașina electrică Spring, alte trei modele vor intra în gamă până în 2025, iar Renault a decis să strângă legăturile între mărcile Dacia și Lada fiindcă au multe în comun.

Sub numele Bigster, Dacia a prezentat conceptul unui model SUV de 4,6 metri lungime, robust, spațios și perfect adaptat pentru escapadele în aer liber.

Dacia Bigster Concept  prefigurează soluția propusă de Dacia pentru un vehicul de segment C accesibil la prețul unui model din segmentul inferior.

„Conceptul Dacia Bigster exprimă viitoarea evoluție a mărcii. Este un vehicul care oferă ceea ce este esențial, evocând spiritul de aventură și aducând în plus o tușă „cool”. Bigster este dovada faptului că un vehicul accesibil poate fi și atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi.” susține Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia, citat de hotnews.ro

Exit mobile version