Site icon Editia de Dimineata

David Popovici își donează casca și ochelarii: Să fim buni

Dublul campion mondial la natație, David Popovici, își donează casca și ochelarii cu care a devenit campion mondial pentru un caz social.

Sportivul de 17 ani ajută la strângerea de bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială de juniori la canotaj, care se luptă cu o boală grea.

Florentina Filipovici este mamă a trei copii cu vârste între 4 și 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreuna cu fetița și cei doi băieți, în contextul unei situații familiale dificile. Vezi aici povestea.

David s-a alăturat Hope and Homes for Children și face un apel la donații pe hhc.galantom.ro/p/davidpopovici.

Pentru că am învățat în toți acești ani cât de important e să ai oameni alături, să fii sprijinit atunci când ai mai mare nevoie, simt că trebuie să fiu alături de Florentina.

Ea are nevoie de o casă, pentru ca fetița și băiețeii ei să poată să crească în liniște și în siguranță. De aceea, donez Fundației Hope and Homes for Children casca și ochelarii cu care am concurat recent la Mondiale și vă rog pe voi, cei care mi-ați fost aproape mereu cu gândurile și energia voastră, să întindeți o mână de ajutor acestui om. Să fim buni și să fim mulți!”, susține David.

La finalul campaniei, care se desfășoară de luni, 1 august, până 26 august 2022, unul dintre donatorii sumei minime de 25 de lei va intra în posesia căștii și a ochelarilor lui David, prin tragere la sorți Fundația Hope and Homes for Children a demarat deja construcția unei case cu 3 camere pentru Florentina în primăvara acestui an, în satul ei natal din județul Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcției, mobilarea și utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu copiii într-un spațiu sigur.

sursa foto: stirileprotv.ro

Exit mobile version