Site icon Editia de Dimineata

Davide Martello, un celebru pianist, a cântat în Piața Victoriei. Vezi mesajul transmis de acesta

Sursă foto: rotalianul.com

Pianistul de origine germană Davide Martello este foarte cunoscut pentru reprezentațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului în diferite zone de conflict din lume. Acesta a ajuns sâmbătă în România pentru ca seara să fie prezent în Piața Victoriei. 

Mii de oameni au fost prezenți aseară în fața Guvernului, fix la un an de la protestul Diasporei când lucrurile nu s-au desfășurat normal. Sâmbătă seara românii au ieșit dinou pentru a manifesta împotriva corupției din țară, dar și din dorința ca cei vinovați pentru violențele din anul precedent să fie trași la răspundere.

Davide Martello exact cum a anunțat pe pagina sa de Facebook, conform stirileprotv.ro a fost prezent și bineînțeles că a început să cânte chiar în mijlocul oamenilor veniți.

Îmi pare rău că trebuie să îmi anulez concertele următoare din Germania. Este un protest mare pe 10 august în Bucureşti împotriva corupţiei din România. Anul trecut, în cadrul unei manifestaţii paşnice similare, poliţia a folosit gaze lacrimogene împotriva propriului popor. Vreau să îi ajut de această dată, astfel încât să se poată ascunde în spatele pianului meu în cazul în care poliţia foloseşte din nou gaze lacrimogene” se arată chiar în mesajul postat de pianist pe Facebook.

Sursă foto cover: rotalianul.com

Exit mobile version