Site icon Editia de Dimineata

De la Avignon la Sibiu, de pe Youtube pe scena Teatrului Gong, celebrul actor Luciano Rosso revine la Sibiu

Primul spectacol invitat în stagiunea 2022/2023 a Teatrului „Gong” îl aduce la Sibiu pe celebrul actor Luciano Rosso, în cea mai nouă producție a sa – „Apocalipsync”.

Spectacolul va fi prezentat joi, 15 septembrie și vineri, 16 septembrie, de la orele 19:00.

Cu peste o mie de reprezentații susținute în douăzeci de țări din întreaga lume, dar și un succes răsunător pe Youtube cu milioane de vizualizări online, Luciano Rosso revine pe scena de la Sibiu, după ce a făcut furori la ediția din 2019 a Festivalului Tânăr de la Sibiu. Artistul de origine argentiniană propune acum un one-man show creat în pandemie, ca un colaj de personaje extravagante, pornind de la Mozart și până la Mariah Carey, într-o confruntare cu izolarea și invazia tehnologiei în viața de zi cu zi.

„Apocalipsync” a avut premiera teatrală la Avignon în 2021 și propune o introspecție asupra intimității și vulnerabilității actorului, într-o lume din ce în ce mai dependentă de tehnologie și social media. Spectacolul se constituie din zece scene antrenante, ce îi permit lui Luciano Rosso să preia scena complet, într-un adevărat tur de forță ce reunește peste 40 de personaje. Actorul rămâne fidel unui teatru fizic, ce combină acrobația, pantomima și dansul, explorând dualitatea dintre personaj și psihicul său, dintre interpret și corpul său, dintre om și spiritualitatea sa. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat celor cu vârsta sub 10 ani.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului sau online, prin teatrulgong.ro. Prețul unui bilet este de 24 de lei, tarif unic nerambursabil.

 

Exit mobile version