Site icon Editia de Dimineata

Decizie scandaloasă la Ryanair. Ai cerut banii înapoi pe bilet? Ghinion, nu-ți mai vindem altul!

Sursa: www.ecodibergamo.it

O decizie deja caracterizată drept scandaloasă. Pasagerii Ryanair care și-au primit banii înapoi pe bilete, ca urmare a lockdown-ului au fost trecuți pe “lista neagra” și nu mai au voie să-și cumpere altele

Ryanar a anunțat marți că a interzis vânzarea de bilete de avion pasagerilor care au cerut companiilor de tranzacții electronice returnarea banilor pentru zborurile pe care le-au ratat din cauza măsurilor de carantină impuse pentru combaterea pandemiei de COVID-19.

Disputa dintre companie și clienții săi sau, mai bine zis, foștii săi clienți, se învârte în jurul faptului că aceste bilete erau nerambursabile.

Purtător de cuvânt al Ryanar citat de The Guardian spune că acest lucru este „clar subliniat” în termenii și condițiile acceptate în momentul efectuării rezervării.

Mai mult, Ryanar afirmă că aceste persoane au reușit să obțină „procesarea ilegală de stornări din partea” companiilor care au procesat tranzacțiile financiare online. Compania aeriană spune de asemenea că mai puțin de 1.000 de persoane vor fi afectate de această decizie.

Există totuși o soluție, evident…financiară.

Compania le va permite clienților interziși să își plătească „datoria restantă” și astfel ei vor putea fi scoși de pe lista neagră.

Exit mobile version