Site icon Editia de Dimineata

Digi FM aniversează 7 ani de radio bine crescut și premiază fidelitatea ascultătorilor cu 10.000 de lei

Digi FM, postul născut în Luna Radioului, sărbătorește 7 ani în care a crescut frumos, alături de ascultătorii săi, și răsplătește fidelitatea acestora, oferindmarele premiu în valoare de 10.000 de lei. Vineri, 11 noiembrie, de la ora 7 dimineața, #casăștii va marca 7 ani de la lansarea Digi FM, un brand puternic și iubit de peste un milion de români.

De 7 ani, ziua de 11 noiembrie se transformă într-o zi de sărbătoare în lumea radioului românesc, astfel că, echipa Digi FM rezervă întreaga zi pentru a mulțumi și răsplăti fidelitatea ascultătorilor care au ales să rămână aproape de post, indiferent de stare, context și provocări. În spiritul sărbătorii on air, 2 Matinali și Jumătate vor deschide, oficial, aniversarea, alături de artiști precum magicianul Robert Tudor, Elena Gheorghe, Voltaj și, ca în fiecare an, Smiley.

Punctul culminant al spectacolului aniversar este atins de către ascultătorii postului. Astfel, la finalul matinalului, cel mai fidel ascultător, care a respectat pașii menționați în regulamentul concursului aniversarși a avut grijă să îi asculte în fiecare zi pe Matinali, Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu, Lucian Mîndruță și pe toți colegii Digi FM, va câștiga premiul cel mare, în valoare de 10.000 de lei.

Digi FM este un radio bine crescut. Felicit și aplaud echipa de „milionari” (da, Digi FM are un milion de ascultători în fiecare zi!). S-au schimbat destul de multe de la prima emisie, muzica, „împachetarea” (semnale de post, de emisiuni, de rubrici) și chiar și felul în care ne adresăm ascultătorilor. Am ales adresarea la persoana a II-a singular pentru ca ascultătorii să ne simtă prieteni sau parte a familiei lor. De aceea și sloganul folosește persoana a II-a singular – Ca să știi – ”, ne spune directorul de programe Digi FM, Cetin Rașit.

 

Digi FM mulțumește tuturor celor peste un milion de ascultători care au avut încredere în evoluția postului și au contribuit, în egală măsură, la succesul de astăzi. Pentru mai multe poze și declarații în exclusivitate, urmăriți www.digifm.ro și pagina de Facebook. Ca să știi!

Exit mobile version