Site icon Editia de Dimineata

“Din păcate, nu putem alege înlocuitorul lui Boris Johnson precum l-am ales pe Trump în SUA”

Cine spune asta? Poate că ați ghicit, un parlamentar rus. Ievgeni Popov, care este și gazda unei emisiuni la televiziunea de stat, Rossia 1, și-a arătat din plin dezamăgirea.

„Ar fi minunat dacă am putea să îi înlocuim pe acei lideri așa cum l-am ales pe președintele Trump în SUA. Acum trebuie să alegem un nou premier. Din păcate, ei nu sunt aleși în Marea Britanie, ci sunt numiți. Nu vom putea influența voința votanților britanici. Cu toate acestea, vom vedea cine îl va înlocui pe Boris. Nu prea suntem optimiști în această privință”, a comentat el, după ce unul dintre invitați a spus că „unii dintre cei mai odioși lideri” încep să fie schimbați.

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, și-a anunțat joi demisia.

Nu este prima dată când Popov abordează o astfel de temă.

În martie, el a făcut apel la „schimbarea regimului” în SUA prin înlăturarea președintelui Biden și reinstalarea fostului președinte Donald Trump.

„Este timpul ca noi, poporul nostru, să facem apel la poporul Statelor Unite pentru a schimba mai devreme regimul din SUA și să îl ajutăm din nou pe partenerul nostru, Trump, să devină președinte”, a declarat Popov.

 

Exit mobile version