Site icon Editia de Dimineata

Dino Parc Râșnov a câștigat premiul „Tripadvisor Travelers Choice”

Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc cu dinozauri din S-E Europei, a câștigat, pentru prima dată, premiul „Tripadvisor Travelers Choice Award”. Această distincție este oferită de Tripadvisor, cea mai mare platformă de recomandări turistice la nivel internațional, pe baza recenziilor lăsate de călători din întreaga lume.

Este al doilea premiu obținut de Dino Parc Râșnov anul acesta, prin votul vizitatorilor, după Destinația Anului 2023 la categoria „Parcuri de distracție și aventură”.

Dino Parc Râșnov s-a deschis în anul 2015 și a devenit în scurt timp destinația preferată a familiilor cu copii, misiunea principală a companiei fiind cea educațională și recreativă.

Tot anul acesta, Dino Parc Râșnov a depășit pragul de 3 milioane de vizitatori în cei 8 ani de activitate. În aceeași perioadă, cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și-a dublat suprafața, ajungând la 4 hectare și peste 120 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific. Începând cu 2023, parcul se clasează pe locul 1 în topul parcurilor tematice din România, conform Tripadvisor.

Dino Parc Râșnov și-a diversificat permanent oferta de activități tematice, astfel că, astăzi, prezintă 120 de dinozauri în mărime naturală, o platformă de cutremure, vulcanul care simulează o erupție, ateliere pentru copii desfășurate în parc, dar și un cinematograf în aer liber.

De altfel, toate exponatele și expozițiile din parc sunt atestate științific și realizate în parteneriat cu Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa, Universitatea București, Institutul Geologic Român, Muzeul Național Secuiesc, Muzeul Județean de Istorie Brașov și partenerii privați autohtoni și internaționali.

Informații suplimentare puteți găsi și pe paginile oficiale: www.dinoparc.ro și facebook.com/dinoparcrasnov

 

Exit mobile version