Site icon Editia de Dimineata

Distracție la Dino Parc Râșnov în minivacanța de Ziua Copilului

Vara aceasta, dinozaurii veseli de la Dino Parc Râșnov dau startul distracției începând cu 1 Iunie, cu o serie de activități pentru toată familia, în cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Concerte, spectacole de teatru, face-painting și jocuri pentru toate vârstele vor avea loc vara aceasta în parcul tematic de la Râșnov.

În perioada 1 – 5 Iunie 2023, cu ocazia mini-vacanței de Ziua Copilului și Rusalii, cei mici și cei mari sunt așteptați la Dino Parc Râșnov pentru a sărbători copilăria alături de dinozauri.

Totodată, pe toată perioada mini-vacanței, cei mici se vor putea transforma în personajele lor favorite cu ajutorul profesioniștilor în face-painting prezenți în parc.

Mai multe detalii, precum și programul complet al activităților ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov în perioada 1 – 5 iunie se găsesc pe pagina oficială de Facebook a parcului.

Dar asta nu este tot, pentru că dinozaurii haioși au pregătit și alte suprize pentru cei care le vor trece pragul. Odată cu venirea lunii august distracția va fi la dublu întrucât trupa favorită a tuturor copiilor, Gașca Zurli, va concerta la Dino Parc Râșnov de două ori, atât pe 15 august, cât și pe 26 august.

Le suntem recunoscători partenerilor și colaboratorilor noștri, care an de an ne sunt alături în organizarea unor evenimente de neuitat pentru vizitatorii noștri. Ne dorim ca toți cei care vin la Dino Parc Râșnov să rămână cu amintiri prețioase și cu gândul de a reveni în parc. Așadar, facem tot posibilul ca fiecare vizită să fie memorabilă. Faptul că anul acesta Dino Parc Râșnov a primit titlul Destinația Anului 2023 în categoria parcuri de distracție și aventură, ne motivează de două ori mai mult și ne aduce responsabilitatea de a continua să lucrăm la îmbunătățirea tuturor aspectelor ce țin de parc, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.

Spectacolele și concertele ce vor avea loc la Dino Parc Râșnov sunt incluse în prețul biletelor de acces în parc, fără alte taxe suplimentare.

 

Exit mobile version