Site icon Editia de Dimineata

DJ-ii Digi FM urcă pe scenele Untold

Sursa: editiadedimineata.ro

Digi FM, radioul cu cea mai mare acoperire din România, devenit și unul dintre partenerii  festivalului Untold, va fi, în perioada 4-7 august 2022, și mai aproape de toți festivalierii care ajung în acest an în inima Ardealului, pentru patru zile de muzică electronică.

Moment special

Cu Digi FM, peste un milion de români vor fi conectați la Untold 2022, și nu doar la muzica celor mai îndrăgiți artiști, ci și la atmosfera evenimentului. Mai mult decât atât, sub puterea hashtag-ului #vrajitidemuzica, DJ-ii Digi FM vor urcape scenele Untold pe parcursul întregului festival. Alături de echipa Digi FM, care va pregăti un program special dedicat celui mai mare eveniment muzical din România, în direct de la Untold, toți ascultătorii și iubitorii de experiențe de poveste vor avea ocazia să se lase vrăjiți de atmosfera magică.

Matinalii, Craioveanu, Mîndruță

Matinalii Digi FM, Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru, de la prima oră a dimineții, urmați de Ramon Cotizo, Vlad Craioveanu și de Lucian Mîndruță, vor fi și ei fermecați de muzica Untold, în direct, pe toată perioada festivalului.

De asemenea, colegii lor, Almud (responsabil cu Top 20 Digi FM) și Dan T (responsabil cu mixurile de sâmbătă seară) se alătură programului Untold și aduc super muzică pe scenele festivalului.

Almud va urca pe Main Stage, sâmbătă, de la ora 18:00, pentru un show special, în timp ce Dan T va aduce voia bună pe Scena Retro. Programul, OnAir și de la scenele festivalului, va putea fi urmărit în direct pe digifm.roși pe paginile de Facebook și Instagram ale postului. Acolo vorfi postate permanent poze, videoclipuri, interviuri exclusive, dar și momente unice, care să conecteze pasionații de muzică la atmosfera de festival.

În plus, toți untolderii care trec  pe la studioul Digi FM, fac o poză și o postează folosind hashtag-ul#vrajitidemuzica au șansa să fie răsplătiți cu un super premiu.

 

Exit mobile version