Site icon Editia de Dimineata

Doamna ofițer s-a îndrăgostit de un deținut. A demisionat, pentru a rămâne cu interlopul. Dar…

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP) a făcut publică o poveste de dragoste mai puțin obișnuită dintre un deținut și o angajată din sistem, ofițer.

I.D.C., femeie ofițer, și-a dat demisia din Penitenciarul Mărgineni, Dâmbovița, pentru a-și continua relația de iubire cu un deținut acuzat de nu mai puțin de cinci infracțiuni: omor calificat, trafic de droguri, proxenetism, șantaj și evaziune fiscală.

Potrivit Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor (FSANP), liberarea deținutului a fost urmată de demisia ofițerului-femeie.

Femeia-ofițer și-a dat demisia în 22 august, pentru a-și continua relația de iubire cu deținutul C.M. BEJAN, acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală, care a fost eliberat din arest preventiv în data de 13 august.

Proxenet, dealer de droguri și lider al unui grup organizat, deținutul C.M. BEJAN s-a liberat în data de 13.08.2022 din Penitenciarul Mărgineni, iar ofițerul regim penitenciar I. D. C și-a dat demisia la câteva zile după liberarea interlopului (22.08.2022)”, se arată pe site-ul oficial al FSANP.

„Interlopul cluburilor de lux din București”

Interlopul Bejan este cunoscut drept „interlopul cluburilor de lux din București”. El asigur droguri pentru VIP-urile și celebritățile dâmbovițene.

Gruparea condusă de Cristian Marian Bejan a fost vizată într-un dosar DIICOT pentru infracțiuni de corupție, trafic de droguri, proxenetism, cămătărie, șantaj, evaziune fiscală, spălare de bani, tentative de omor calificat și alte violențe grave, potrivit procurorilor.

În urmă cu doi ani, Bejan și mai mulți membri ai grupării sale au fost ridicați de procurori. Printre cei săltați de mascați se numără comisarul de poliție Robert Badea, fost rugbist la Sportul și Dinamo, și comisarul Gheorghe Napoleon, antrenor de box la CS Dinamo. De loc din Bârlad (Vaslui), Bejan a făcut primii bani din proxenetism în Elveția, Italia, Franța, Germania, Marea Britanie și Spania.

Exit mobile version