Site icon Editia de Dimineata

Donald Trump, promisiune inedită: Vom plasa în curând steagul american pe Marte

Republican U.S. presidential nominee Donald Trump hugs a U.S. flag as he comes onstage to rally with supporters in Tampa, Florida, U.S. October 24, 2016. REUTERS/Jonathan Ernst - RTX2QA5N

Donald Trump, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a Statelor Unite, a ținut un discurs la Washington. Acesta susține că naţiunea americană este acum mai puternică decât oricând, iar SUA vor plasa în curând steagul american pe Marte.

Împreună suntem parte a uneia dintre cele mai măreţe povestiri spuse vreodată, povestea Americii„, a declarat Trump.

Președintele a mai adăugat că „pentru americani, nimic nu este imposibil” şi a enumerat apoi o serie de realizări îndeplinite de SUA de-a lungul istoriei sale, inclusiv aselenizarea, în urmă cu 50 de ani.

Foarte curând, vom plasa steagul american pe Marte”, a transmis liderul de la Casa Albă, conform mediafax.ro.

De asemenea, Trump a adus un omagiu militarilor americani, adăugând că „viitorul libertăţii americane” se bazează pe bărbaţii şi femeile, pe persoanele dispuse să o apere, aşa cum s-a întâmplat atunci când au fost fondate Statele Unite.

Atâta timp cât nu ne oprim niciodată din a lupta pentru un viitor mai bun, nu va exista nimic pe care America să nu-l poate face” (…) Viitorul aparţine celor curajoşi, puternici, mândri şi liberi„, a mai transmis Donald Trump.

Spiritul Americii nu va dispărea niciodată, nu va eşua, dar va domni în vecii vecilor!„, a încheiat Trump

sursa foto: fortune.com

Exit mobile version