Site icon Editia de Dimineata

Drama Danielei Crudu, fenomen răspândit în România. Aproape 100 de cazuri de violență domestică, reclamate în fiecare zi

Potrivit unei statistici a IGPR în 2018, aproape 100 de cazuri de violență domestică au fost reclamate în fiecare zi.

Din decembrie 2018, poliţiştii care intervin la cazuri de violenţă domestică pot emite, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile, astfel încât victima nu va mai fi nevoită să aştepte unul încuviinţat de judecător, scrie hotnews.ro.

Un caz recent de violență domestică a fost sesizat în showbiz.

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, a transmis Poliția Capitalei.

Este vorba de Daniela Crudu, celebra asistentă TV. Tânăra a sunat la 112, duminică, pentru a reclama că iubitul ei o bate. Polițiștii au deschis un dosar pentru lovire, iar aceasta a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale, transmite digi24.ro.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și continuă cercetările pentru infracțiunile loviri și alte violențe.

În urma incidentului, Daniela s-a ales cu nasul spart, un traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă, având, nevoie de spitalizare.

sursa foto: ziuanews.ro

Exit mobile version