Site icon Editia de Dimineata

Drone și acrobații: A începit Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS)

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS) și-a deschis porțile. Sibienii și turiștii au parte timp de zece zile de spectacole, atât în aer liber, cât și în locații de interior, luând parte la povești magice.

MIRACOL, tema din acest an, va fi ghid în aceste zile pe străzi, prin piețe și alei, în biserici și săli tradiționale de spectacol, în sufletele și mințile vrednice și dornice de frumos!

Cea de a 30-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu cuprinde peste 800 de evenimente. Festivalul are loc în perioada 23 iunie – 2 iulie și propune o agendă completă în aproximativ 80 de locații, la care vor participa aproximativ 5.000 de artiști invitați din 75 de țări.

O mare parte din biletele la spectacole sunt deja vândute, dar doritorii pot încă să mai prindă câteva locuri la unele dintre marile producții care sunt prezentate în acest an la FITS, scrie Ora de Sibiu.

Mai mult, secțiunea Online din acest an oferă celor care nu pot fi prezenți la Sibiu ocazia să se bucure de MIRACOL prin intermediul abonamentelor și biletelor la cele 40 de spectacole incluse în această secțiune.

„Împreună cu echipa Festivalului, am lucrat extrem de mult pentru această ediție aniversară și ne bucurăm că putem oferi cel mai amplu program de până acum, cu spectacole pe care publicul din România le vede chiar înaintea celui de la Avignon sau Edinburgh.

Cu Iubire și Pasiune, am construit speranța împreună și am desăvârșit Arta de a dărui!Suntem onorați că facem parte din această comunitate și că putem arăta întregii lumi orașul Sibiu în cea mai splendidă înfățișare a sa, cuprins de magie și Frumos!

Vă așteptăm pe toți să vă bucurați de MIRACOL în aceste zece zile de grație!”, spune Constantin Chiriac, Președinte FITS și Director General TNRS.

Exit mobile version